Golman kog je želeo Partizan završio u Mađarskoj

U Partizanu se tokom turbulentnog leta u jednom trenutku pojavila želja i za angažovanjem novog čuvara mreže, pored dugogodišnjih uzdanica pred gol-crtom Nemanje Stevanovića i Aleksandra Popovića.

Na radaru je bio nekada velika uzdanica našeg fudbala Đorđe Nikolić, koji je dobijao poziv i za reprezentaciju.

Crno-beli su ipak rešili da postoje i goruća pitanja u prelaznom roku, a Nikolić je sada kao slobodan igrač potpisao ugovor sa Mađarskim Ujpeštom.

Srećan sam sto sam dosao u Ujpešt. Jedva čekam da zaigram prvu utakmicu. Šest godina sam proveo u Švajcarskoj, osetio sam da je vreme za promenu. Došao sam u ambiciozan klub, sa bogatom istorijom i siguran sam da možemo da se borimo za velike ciljeve, izjavio je srpski golman prilikom promocije u novom klubu.

Za mađarski tim već nastupaju mnogi srpski fudbaleri, od kojih su neki upravo bivši igrači crno-belih: Filip Pajović, Matija Ljujić, Nemanja Antonov, Miroslav Bjeloš i Branko Pauljević.

Nikolić se kao veoma mlad, još uvek maloletan čuvar reže, afirmisao u tadašnjem superligašu Jagodini, pa je 2016. prešao u Bazel. U Švajcarskoj se međutim nije naigrao. Tavorio je na pozajmicama, a za prvi tim je sakupio svega 25 nastupa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STAMENIĆ POSLE PEHARA: Čeka nas sjajna proslava, da pobedimo sve utakmice do kraja sezone

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Crveno-beli su savladali TSC, a Partizan je poražen od Vojvodine nakon...

POVEZANE OBJAVE