LOŠ NIZ: TSC uzeo bod bezidejnoj Zvezdi!

Crvena zvezda – TSC 1:1 (1:1)

Ilić (ag.) 45′ – Jovanović 42′

Crvena zvezda: Borjan, Dragović, Milunović, Eraković , Gobeljić, Srnić, Kangva, Azarovi (od 46′ Kanga) , Bukari, Katai, Pešić (od 70′ Kulibali)

TSC: Ilić, Stojković, Stojić, Čalušić, Cvetković , Kuveljić, Đakovac, Petrović , Jovanović, Ratkov, Milosavljeić

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa TSC-om u 10. kolu Superlige Srbije. Nakon derbija ušli su izabranici Miloša Milojevića u niz loših rezultata pred prvi okršaj u Evropi. Uopšte nisu bili onako efikasni što ih je krasilo na početku sezone.

Zvezda je od starta meča krenula ofanzivno bez konkretne prilike. TSC je u 7. minutu prvi šutirao u okvir gola. Borjan je odbranio udarac Kuveljića.

Srnić i Kangva su u roku od tri minuta propustili dve odlične prilike. Jedan je pogodio stativu, a drugom je izblokiran šut.

Zvezda nije tokom prvog dela meča uspela da materijalizuje terensku inicijativu. Pred kraj poluvremena to je moglo da ih košta. Ratkov je u 36. minutu bio sam ispred Borjana koji mu je odbranio šut glavom sa peterca.

Gosti u finišu ipak stižu do gola i vode na Marakani. Azarov je pogrešio što je kasnije iskoristio Jovanović na dodavanje Ratkova.

Uspeli su Crveno beli odmah da uzvrate i izjednače u poslednjim trenucima prvog dela. Ni to ne njihovom zaslugom već autogolom Veljka Ilića.

Zvezda je i u drugom poluvremenu bila bolji rival. Ređale su se prilike pred golom TSC-a. Probao je prvo Katai. Posle stative, izabranici Miloša Milojevića pogodili su i prečku u 62. minutu kada je Bukari bio u prilici. On je i minut kasnije bio u prilici ali je Ilić bio priseban.

Šansu je u nastavku dobio i novajlija Kalifa Kulibali koji je u 70. minutu zamenio Pešića. Probao je on 10. minuta kasnije ali je Ilić i to zaustavio.

Zvezda je vezala dva remija i sledećeg četvrtka čeka Monako na startu grupne faze Lige Evrope. Ovo je TSC-u peti meč bez poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE