SUPERLIGA: Partizan raspucan u Lazarevcu, het trik Rikarda! (VIDEO)

Kolubara – Partizan 1:5 (1:4)

Milojević 8′ – Gomeš 2′ , 18′, 38′, Natho 32′ , Menig 52′

Kolubara: Stanivuković, Marjanović, Bakić, Kočović , Janković, Nikolić (od 46′ Sadiković), Milojević, Petronijević (od 46′ Ćorković), Đokić (od 46′ Ilić), Filipović Vukušić

Partizan: Popović , Živković, Marković, Vujačić, Urošević (od 73′ Šehović) , Traore, Belić (od 64′ Fejsa), Dijabate, Natho (od 64′ Andrade), Menig, Gomeš (od 64′ Baždar)

Fudbaleri Partizana, savladali su Kolubaru na gostovanju u 10. kolu Superlige Srbije. Nakon tri gola na početku meča, crno beli su utakmicu praktično rešili u prvom poluvremenu.

Partizan je poveo odmah na startu utakmice. Kristijan Belić je asistirao Gomešu u drugom minutu za vođstvo crno belih.

Međuitim, Lazarevčani su veoma brzo došli do izjednačenja. Milojević je iskoristio povratnu loptu Vukušića nakon kornera. VAR je proveravao potencijalni ofsajd, ali je gol priznat.

Već posle 20 minuta viđena su tri gola. Partizan je u 18. ponovo došao do prednosti. Gomeš je postigao drugi gol iskoristivši odbitak nakon šuta Dijabatea.

Potom su izabranici Gordana Petrića postigli i treći pogodak. Strelac je u 32. minutu bio Bibras Natho koji nakon derbija vezuje dve utakmice sa golom.

Partizan je za poluvreme postigao već četiri gola. Het trik je zabeležio Gomeš pogotkom u 38. minutu na asistenciju Živkovića. Prethodno je u 29. minutu izašao sam pred golmana i šutirao preko gola.

I drugo poluvreme počelo je ranim golom Partizana. U 52. minutu upisao se i Kvinsi Menig nakon duplog pasa sa Rikardom.

Tempo meča je potom opao. Partizan je pokušavao a imala je i Kolubara priliku koju nije iskoristila. Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja. Ostalo je ubedljivih 5:1 za crno bele.

Kolubara je prekinula niz od dve pobede i u narednom kolu gostuje TSC-u. Partizan narednog četvrtka ide u goste Slovackom u prvom kolu grupne faze Lige konferencija.

Foto: FK Partizan/

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MINHEN TE ZOVE, A MERIDIAN VODI – NA EURO ZA 1€!

Zapleši ritmom fudbalske igre i oseti uzbuđenje, jer Minhen te zove, a Meridian vodi na EURO 2024! Od danas je...

POVEZANE OBJAVE