PONOVO NA ČAIRU: Lalatović predstavljen u Nišu

Srpski trener Nenad Lalatović ponovo će sedeti na klupi niškog Radničkog.

Stigao je iz banjalučkog Borca gde je podneo ostavku.

On je danas predstavljen na Čairu.

Ovo mi je praktično drugi mandat, prvi je bio jako uspešan. Drugi put kad sam došao prošle godine, rekao sam da ako dobijem inostranu ponudu mogu da napustim klub, što se i dogodilo mesec dana kasnije, ništa nisam lagao. Ja sam selektirao taj tim i bio sam jako srećan što je Radnički sa tom ekipom uspeo da izbori učešće u Evropi. Uspeo sam da spasim Radnički iz Kragujevca od ispadanja, a letos sam preuzeo Borac iz Banjaluke, ali nisam očekivao da tri meseca nećemo odigrati nijednu utakmicu na našem terenu. Ja nisam došao tamo da se selim po nekim drugim gradovima, rekli su mi da će tek za mesec dana da se vratimo u Banjaluku, što ja nisam prihvatio. Mogli smo da budemo i prvi na tabeli, ali nismo uspeli da pobedimo Leotar posle čega sam odlučio da odem – rekao je on.

Potom je dodao:

Ništa nije bilo planski, ni sa kim se nisam čuo iz Radničkog iz Niša. Nisam ni znao da igraju Vojvodina i Radnički. Ja sam kupio kartu, seo na Zapad, sasvim slučajno sam se tu našao. Tada je Radnički odigrao dobru utakmicu, Vojvodina je imala i malo sreće. Posle meča sa Mladosti GAT nazvao me je Ivica Tončev, rekao mi je da mu je želja da se vratim u Niš. Ja sam prvi trofej dobio od navijača Radničkog i dan danas ga čuvam i nosim svuda sa sobom. Dogovorili smo se za pet minuta, ne želim da tražim ništa više od prethodnog puta. Mogao sam da tražim više, dali bi mi, ali nisam želeo. Ja volim Radnički, proveo sam ovde prelepih godinu dana. – zaključio je Lalatović.

Radnički posle 10 kola ima samo dve pobede, a ovog vikenda gostuju Voždovcu.

Foto: FK Radnički Niš

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda objavila važnu informaciju za navijače pred polufinalni duel sa Megom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde za nedelju dana, u petak 3. maja, dočekuju Megu u prvoj utakmici polufinala ABA lige. Ova utakmica...

POVEZANE OBJAVE