Mbape srušio Juventus, Kostić asistent (VIDEO)

U derbiju prvog kola grupne faze Lige šampiona, fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su ekipu Juventusa rezultatom 2:1.

Početni udarac izveo je srpski fudbaler Dušan Vlahović. On je povukao prvu kontru, Kostić je centrirao, a Milik pokušao glavom.

Već u 5. minutu domaći tim je poveo, magična asistencija Nejmara za Mbapea, koji je uhvatio volej i loptu poslao iza leđa Matije Perina za 1:0.

U nastavku je imao Juventus nekolike šanse, najpre je posle centaršuta Milik šutirao glavom, ali je Donaruma dobro odbranio.

Koji trenutak kasnije, Vlahović je “štiklom” poslao loptu ka golu, ali je sa maltene sa linije ona “sklonjena”.

Konačno, šut je oprobao i Kostić, ali je lopta otišla pored gola.

Međutim, prošuštene prilike ubrzo je kaznio PSŽ, dupli pas u kaznenom prostoru Juventusa napravili su Mbape i Hakimi, a svoj drugi gol postigao je francuski napadač.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo mnogo uzbuđenja pa je domaći tim na poluvreme otišao sa ubedljivom prednošću.

U drugom poluvremenu, prvi udarac za Juventus. Kostić je iz daljine uputio udarac, a lopta je završila pravo u rukama Donarume. Potom je probai Nejmar, pa Mbape ali od toga nije bilo ništa. Ubrzo je usledila kazna, posle skraćenog kornera i centaršuta Kostića, rezervista Mekeni je dobro skočio i savladao istrčalog Donarumu za 2:1.

Nekoliko minuta kasnije i Vlahović je imao sjajnu priliku. Srpski napadač je dobro šutirao iz teške pozicije, glavom, posle centaršuta Kvadrada sa desne strane.

Donaruma je odbranio, a u nastavku je Kostić pokušao da posle asistencije postigne i pogodak, ali ni od toga nije bilo ništa.

U nastavku su suledila nekolike dobre prilike za Parižane preko Mbapea i Mesija, ali nisu uspeli doći do novog pogotka. U 81. minutu, Juventus je imao veliku šansu. Lokateli je bio u centru pažnje, pokušavao je, ali je Donaruma i ovoga puta izašao kao pobednik.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat ostao nepromenjen 2:1 za PSŽ.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE