MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Benfika 1.25, PSŽ 1.40, Real Madrid 1.60!

Liga šampiona se vratila i već ovog utorka nam donosi nekoliko izuzetno zanimljivih parova.

Žreb je rekao svoje, PSŽ će na “Parku prinčeva” dočekati Juventus, i to je verovatno najuzbudljivija utakmica za večeras, s obzirom na to da ćemo srpski duo Vlahović – Kostić gledati protiv tria Mesi – Nejmar – Mbape.

Međutim, to nije sve, u istom terminu čeka nas još pet mečeva, a nešto ranije dva zanimljiva duela, između Čelsija i Dinama, odnosno Borusije Dortmund i Kopenhagena.

Veče će biti uzbudljivo, a dodatno ga možete “začiniti” ukoliko sastavite šampionski tiket. Gde drugo nego u Meridianu?

Sportska kladionica Meridian donosi, sada već po navici, NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a uz to i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Naime, ukoliko se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, automatski dobijate 1.000 RSD na vaš račun i spremni ste za uživanje u fudbalskom spektaklu!

A, šta je to što nas očekuje večeras?

BENFIKA – MAKABI HAIFA, kec 1.25

Utorak 21:00

Iznenađujuće ili ne, tek Makabi Haifa se našao u grupnoj fazi Lige šampiona, i to nakon što je eliminisao jedinog srpskog predstavnika Crvenu zvezdu. A, ono što je posebno zanimljivo jeste što je u redovima lisabonskog tima Mihailo Risitć, nekadašnji igrač srpskog šampiona.

Gotovo niko nije očekivao Makabi u ovoj fazi takmičenja, ali kockice su se tako poklopile i sada je tim iz Haife apsolutni autsajder u ovom duelu. Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana i shodno renomeu i formi oba tima donose kvote za ovaj meč.

Kvota na pobedu Benfike je 1.25, dok je kvota na trijumf Makabija 12. Popularni iks donosi kvotu 6.80.

PSŽ – JUVENTUS, kec 1.40

Utorak 21:00

Ovo je duel koji svi čekaju! Kuglice na žrebu su rekle svoje i spojile dva sjajna tima, i tima koja ove sezone moraju da se “iskupe” svojim navijačima za neke prethodne kikseve, barem kada se radi o Evropi. Ono što ljubitelje fudbala na ovim prostorima posebno raduje jeste nastup Dušana Vlahovića i Filipa Kostića i to protiv jednog od najmoćnijih napada na svetu, koji čine Lionel Mesi, Kilijan Mbape i Nejmar.

Jasno je da je PSŽ favorit u ovom duelu, naročito pošto se čini da je Vlahović pao u nemilost trenera Juventusa, a bukmejkeri Meridiana izrazitu prednost daju Parižanima.

Kvota na pobedu pariskog tima iznosi 1.40, a kvota na “Staru damuje 7.80.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

SALCBURG – MILAN, dvojka 2.15

Utorak 21:00

Fudbaleri Milana nedavno su pobedili Inter (3:2) i na krilima tog velikog trijumfa idu i u Ligu šampiona, tačnije na megdan Salcburgu. I u ovom duelu gledaćemo sprskog igrača, Strahinju Pavlovića, pa nema sumnje da će sve oči biti uprte i u ovaj duel.

Leao je u sjajnoj formi i to je ono što “teši” navijače Milana, s obzirom na to da Zlatan Ibrahimović neće igrati zbog povrede. Salcburg je u seriji od šest pobeda u svom takmičenjima, ali  italijanski tim je favorit, a to pokazuje i kvota 2.15 na gostujući tim.

SELTIK – REAL MADRID, dvojka 1.60

Utorak 21:00

Nije tajna da su Madriđani apsolutni favoriti u ovom duelu, ali ono što donosi određenu dozu uzbuđenja jeste serija pobeda u kojoj se nalazi Seltik. Oni su vezali osam pobeda u svim takmičenjima i sigurno će dati sve od sebe da odbrane domaći teren i u Španiju otputuju sa određenom prednošću.

Ipak, pred sobom imaju težak zadatak i višestrukog osvajača Lige šampiona, kao i jednog od najboljih napadača današnjice – Karima Benzemu.Madriđani za sada dobro “guraju” u LaLigi i sigurno je da imaju nameru da svoje ambicije prošire i na Evropu, te je kvota 1.60 na njihovu pobedu sasvim realna.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Dakle, za šampionsko veče stvoreni su svi uslovi: fudbalskih mečeva je na pretek, a ukoliko posetite meridianbet.rs možete sve dodatno “začiniti” i postati milioner, ali ne samo to!

Baš ovaj tiket vas možda može odvesti na Mundijal u Katar! Da, dobro ste pročitali.

Sigurno ste već upoznati sa velikim takmičenjem“Igraj za Katar” koje je organizovao Meridian, a čije detalje možete pronaći OVDE, a sada vam ostaje samo da zaigrate i uz malo sreće postanete dobitnik karte za Svetsko prvenstvo!

Meridian – lepa strana života!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE