Nisu ga hteli prodati za pravo bogatstvo, a sada su u ozbiljnom problemu! Ključni igrač Milana traži pet puta veću platu

Rafael Leao (23) izrasta u jednog od najboljih krilnih napadača na svetu. Zato je Čelsi letos prvi stajao u redu nudeći bogatstvo i njemu i Milanu. No, Milan nije želio ni otvoriti razgovore, jer Leao je ključni igrač ‘Rosonera’.

Milan je svestan da mladom Portugalcu mora ponuditi novi, daleko bogatiji ugovor i s njim pregovara već mesecima, ali željenog dogovora nema. Leao traži ozbiljno povećanje primanja.

Po aktualnom ugovoru godišnje zarađuje 1,5 milina evra, a po novom želi primati 7,5 milionana. Ravno pet puta više nego do sada. Aktuelni ugovor vredi mu do leta 2024., što ukazuje na to da Milan nema puno vremena jer opasno bi bilo dočekati posljednju godinu ugovora.

S druge strane, Milan već godinama nije klub koji se razbacuje s platma igrača i ako bi Leao imao 7,5 miliona evra poremetili bi se mnogi odnosi u svlačionici. U Milanu su računali da će i s pet miliona po sezoni biti dovoljno za potpis novog ugovora.

Izgleda da su se malo preračunali…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE