Oršić šokirao Čelsi, Dinamo savladao jalovu Tuhelovu četu (VIDEO)

Fudbaleri Dinama iz Zagreba napravili su iznenađenje odmah na startu Lige šampiona, pošto su na svom terenu savladali Čelsi 1:0 (1:0).

Čelsi je bolje započeo meč i imali su potpunu kontrolu lopte u prvih 15 minuta. Obamejang je imao dve dobre prilike, ali je u obe bio nespretan i nije postigao gol.

Ipak, sa druge strane Oršiću nije puno trebalo. Zagrepčani su izveli savršen kontra napad, a Oršić je pretrčao preskupo pojačanje iz Lestera Fofanu i postigao sjajan gol za vođstvo.

U nastavku Čelsi je nastavio da ima posed, ali do kraja poluvremena najbolju šansu je imao Ademi ali je udarac zaustavio Kepa.

U drugom poluvremenu viđena je ista slika, a opet je Kepa sprečio da domaći dođu do dva gola prednosti. Ristovski je izveo sjajan šut sa 30 metara, ali je opet Kepa sjajnom paradom odbio loptu do prečke i sprečio gol.

Čelsi je više napadao, ali nije uspevao da probije blok Dinama, koji se sjajno branio. Najveću šansu gosti su imali u 83. minutu kada je Džejms pogodio stativu, a potom i kada je Ziješ imao veliku šansu ali ga je Livaković sprečio da postigne gol.

U drugom meču ove grupe sastaju se Salzburg i Milan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE