ŠAMPIONSKI BONUS ZA PRAVE FUDBALSKE FANATIKE: Isprati Ligu šampiona uz Meridian i sastavi tiket vredan miliona!

Znamo da je u centru pažnje Evrobasket, ali za prave sportske fanatike – utorak je uvek dan i za Ligu šampiona.

Posle kratke pauze, Liga šampiona se vraća na velika vrata, a iako Srbija nema predstavnike u grupnoj fazi, jasno je da nas večeras čeka pravi fudbalski spektakl.

U provm terminu od 18.45 gledaćemo dve zanimljive utakmice, u kojima se sastaju Borusija Dortmund i Kopenhagen, kao i Dinamo Zagreb i Čelsi, ali od 21.00 slede prave fudbalske poslastice!

Benfika će dočekati Makabi Haifu, koji je, podsetimo, nešto ranije eliminisao Crvenu zvezdu, Real Madrid gostuje Seltiku, a PSŽ dočekuje Juventus. Naši Dušan Vlahović i Filip Kostić gostuju fantastičnom fudbalskom triu: Lionelu Mesiju, Kilijanu Mbapeu i Nejmaru – jasno je da ovaj meč ne smemo propustiti!

A, kako ćemo biti “zakucani” za fotelje, red je i da ovo fudbalsko veče dodatno “začinimo”, zar ne? I to na sjajan način – šampionskim tiketom!

Takav se sastavlja isključivo u Meridianu i to vrlo lako! Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD i onda se prepustite čarima NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Da, dobro ste pročitali, samo par klikova deli vas od bonusa za online kladjenje i to BEZ USLOVA!

Na svoj šampionski tiket možete dodati i preostale parove Lige šampiona: Lajpcig – Šahtjor, Salcburg – Milan i Sevilja – Mančester siti.

Igrajte bez brige, jer čak i ako padnete tiket na jedan par – Meridian vas ponovo nagrađuje! Nema laži, nema prevare – detalje saznajte OVDE i prepustite se uživanju!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čović: Panter rekao da mu se ostaje u Zvezdi

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović je bio gost na Sport klubu, a između ostalog je pričao o...

POVEZANE OBJAVE