Tuhel nakon poraza u Zagrebu: Ne znam zašto se ovo desilo!

Večeras su fudbaleri Dinama iz Zagreba šokirali Čelsi. Slavili su rezultatom 1:0, a trener “Plavaca” Tomas Tuhel nije krio razočarenje nakon utakmice.

“Nije nas iznenadio, dobili smo šta smo dobili. Ponavlja se priča iz prethodnih utakmica, nedostajalo nam je odlučnosti, falilo je da osetimo miris krvi. Na poluvremenu smo imali isti broj udaraca kao Dinamo što mi je potpuno neshvatljivo. Sa količinom podeljenih lopti, trebalo je da imamo mnogo više pokušaja. Primili smo gol sa samo dva fudbalera u kontri. Ne razumem zašto nam se ovo desilo danas. Moj posao je da analiziram. Moramo da budemo mnogo bolji”, rekao je Tuhel.

Čelsi je sezonu u Premijer ligi otvorio sa svega 10 od mogućih 18 bodova. Preokret i trijumf protiv Vest Hema za vikend delovali su kao nagoveštaj boljih dana, ali je premijerligaša u Hrvatskoj sačekala surova realnost.

“Nisam se ovome nadao. Mislio sam da nam je prethodna utakmica pomogla. Pokazali smo reakciju tada, došli do dobrog rezultata, nakon toga odradili nekoliko dobrih treninga. Posle večerašnjeg poraza neće biti planiranog slobodnog dana. Ne sme biti slobodnog dana”, zaključio je Tuhel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE