Pešić: Nije nam potrebna ovolika tenzija!

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić veruje da njegov tim može da igra grupnu fazu Lige Evrope. Međutim, on smatra da nije potrebno da ekipa ima toliki pritsak nakon dva neuspešna rezultata u domaćoj ligi.

Dobro nam je poznato da nas očekuje teška utakmica i vrlo kvalitetan protivnik. Poznajem francusko prvenstvo, izuzetno je zahtevno, znam da će sutra biti dosta trke na terenu. Fizički su dominanti, ali kao što je šef rekao, uz našu disciplinu i koncentraciju mislim da možemo do pobede”, počeo je optimistično Pešić, da bi se onda dotakao i kritika na njegov račun.

Istina, nije ih ni bilo mnogo, ali očigledno ih je Pešić negde primetio.

Ne bežim od velikih očekivanja, ali ne vidim šta je problem što u dva meča nisam dao gol. Treba da budemo malo realni, vi (novinari, prim.aut) pogrešite, pa pocepate papir i ponovo otkucate vest. Potrebno je malo realnosti i da se ne stvara ovakav pritisak i tenzija“, rekao je Pešić i dodao:

Opet imamo pet bodova prednosti. Ima dosta lepih stvari, ali u poslednjih deset dana se stvara bespotrebna tenzija. Svaki početak je težak, treba podići ekipu, svi smo očekivali Ligu šampiona. Videli ste i da se Benfika mučila, stvorila se atmosfera da moramo da postignemo tri-četiri gola. Poodigli smo samopouzdanje nakon Haife, imali smo šanse, nije nam se dalo, ali ide sve na bolje“, samouveren je Pešić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE