SIGURAN DOBITAK – SAMO U MERIDIANU: Uplati prvi depozit i osvoji fantastičan BONUS!

Septembar je mesec sporta, osim što je u toku Evrobasket, Liga šampiona je krenula sa nokaut fazon, a sve to garantuje pravi sportski spektakl!

Da li ćete se opredeliti za košarku ili fudbal, možda i tenis s obzirom na to da je u toku i US Open, ostavljamo vama da birate, ali kada se radi o omiljenoj poslastici sportskih fanatika – online kladjenje, e tu već imamo dobru poruku.

Od ranije je poznato da je sportska kladionica Meridian poznata kao kuća najvećih bonusa, a iz dana u dan se uveravamo i zašto.

Osim što donosi sada već standardan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD i to BEZ USLOVA, Meridian časti i sve već postojeće korisnike.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Naime, ukoliko ste se već registrovali na meridianbet.rs a do sada niste deponovali svoj novac, pravo je vreme da to učinite jer vas najbolja kladionica u regionu ponovo časti i to sa 100% bonusa na prvi depozit!

Pravila su veoma jednostavna: u promociji učestvuju igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristite za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Samo još ostaje da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i na vaš račun stiže keš!

Dakle, dobitak je svakako zagarantovan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE