TIM ZVEZDE ZA MONAKO: Sanogo i Kangva zajedno na terenu

Fudbaleri Crvene zvezde sutra započinju takmičenje u ovogodišnjoj Ligi Evrope, pošto će dočekati Monako.

S obzirom na ozbiljnost protivnika i veliki napadački potencijal, za očekivati je da će crveno-beli mnogo polagati na kontranapade, gde bi veliku ulogu mogao da ima brzonogi Osman Bukari.

A da bi fudbaler iz Gane i saigrači iz napada eventualno ugrozili gol francuskog predstavnika na taj način, biće potreban i čvrsti vezni red. Zbog toga je za očekivati da se ponovo na terenu nađe Seku Sanogo, koji nije mnogo igrao ove sezone, a koji bi mogao da pomogne i poslednjem bedemu.

Pošto Ivanić ima problema sa povredom i još uvek nije fit, najverovtnije će se na terenu u isto vreme naći i Kings Kangva, koji je na početku nove sezone kod Dejana Stankovića istisnuo fudbalera iz Obale Slonovače iz postave.

To će automatski značiti i čvršći vezni red, a igrač iz Zambije bi mogao upravo da ponese ulogu igrača zaduženog da poveže dva dela terena, dok bi Gelor Kanga mogao da se nađe nešto ofanzivnije.

Pored Bukarija, nema dileme, ofanzivni deo činiće Aleksandar Katai i Aleksandar Pešić, za kog nema mnogo alternative trenutno.

Isti slučaj je i u defanzivnoj liniji, gde bi bilo iznenađenje ukoliko se Strahinja Eraković ponovo prinudno ne bi našao na mestu uz desnu aut liniju, dok bi štoperski tandem činili Dragović i Milunović.

Po levoj strani odbrane nezamenjiv je Rodić, kao i na golu kapiten Milan Borjan.

Očekuje se da na premijeri drugog po rangu evropskog takmičenja na teren stadiona “Rajko Mitić” istrči sledeći sastav:

Borjan – Eraković, Milunović, Dragović, Rodić – Sanogo – Bukari, Kanga, Kangva, Katai – Pešić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE