Zvezda se oglasila saopštenjem o poslovanju kluba!

Košarkaški klub Crvena zvezda danas je objavio da je Ministartvo finansije završilo proveru njihog poslovanja u prethodnih deset godina. Oni su se oglasili saopštenjem i istakli da nije utvrđena nijedna nepravilnost kada je poslovanje kluba u pitanju.

“Klub sa zadovoljstvom konstatuje da je izuzetno detaljan izveštaj koji je KK Crvena zvezda dostavljen na 43 strane, ocenio da u radu KK Crvena zvezda nema ni najmanjih finansijskih i bilo kakvih drugih nepravilnosti, i da su sve radnje u potpunom skladu sa Zakonom!”, piše na sajtu kluba.

U završnom izveštaju navedeno je “da na osnovu finansijske i druge poslovne dokumentacije koja je stavljena na uvid – u klubu nisu utvrđene nikakve nepravilnosti…”

Zvezda je pozvala i sve ostale da objave svoje izveštaje kao i nalaze budžetske inspekcije Ministarstva finansija.

“Sport bi u svim svojim oblastima yebalo da bude potpuno transparentan. Tu posebno mislimo na one koji bi da se bavi svima, osim sobom: nekakvim nacionalnim sudijskim ključevima, pokušajima da menjaju menadžmente u ligama, osnivanjima i gašenjima privrednih društava, prebacivanjem sponzora i finansijskim uticajem na lige u kojima nastupaju – umesto da se ‘pozabave’ svojim finansijama i uvedu ih u zakonske tokove. Počev od neplaćenog poreza…”, dodaju iz Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE