Partizanovo drugo poluvreme, ali samo bod protiv Slovackog! (VIDEO)

U prvom kolu Lige konferencija fudbaleri Slovackog i Partizana odigrali su nerešeno 3:3.

U 5. minutu odmah je loše krenulo po Partizan, gosti su poveli. Jan Kalabiška je primio loptu i sa oko 16 metara neometano šutirao za 1:0.

Partizan je napadao, postigli su gol ali Rikardo i Natho su bili u nedozvoljenoj poziciji. Međutim, domaći su ubrzo postigli i drugi pogodak. Hofman je nadskočio sve, Popović je odbranio, ali je levi bek Slovackog Kalabiška protutnjao pored cele odbrane gostiju i sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu.

Tu nije kraj nevoljama Partizana, 2 minuta kasnije, mladi vezista Kristijan Belić je pokosio Rajnbeka praktično bez želje da dođe do lopte i zasluženo dobio crveni karton.

Novu priliku domaći su imali u 29. minutu, Kozak sa svega nekoliko metara uspeva da dođe do lopte, ali ne čita najbolje putanju i crno-beli se “izvlače” i dobijaju gol-aut.

Partizan je nastavio da igra loše, Slovacko je napadao ali na poluvremenu je rezultat bio na 2:0 za domaće.

Drugo poluvreme je dobro krenulo za crno-bele, u 46. minutu Dijabate je postigao gol za Partizan i smanjio rezultat na 2:1.

u 50. minutu imali su domaći veliku šansu, Holcer je prelako prebacio loptu na levu nogu i šutirao iz solidne pozicije. Dobar udarac, ali pored gola.

Dva minuta kasnije novi gol Partizana, Dijabate je opet bio strelac i vratio crno-bele u život.

Nastavili su crno-beli da napadaju, i uskoro je usledio totalni preokret Rikardo Gomeš je postigao pogodak i crno-beli su poveli 2:3.

Natho se ubrzo povredio, a umesto njega na teren je ušao Filipović. U 83. minutu izjednačenje, jedan fudbaler Slovackog je prvo promašio loptu posle kornera, a onda se ona odbila do Kadleca. I Kadlec ju je skoro pa promašio celu, ali zahvatio dovoljno da se ona slučajno odbije od Kozaka i prevari Popovića za 3:3.

U 86. minutu Partizan je imao veliku šansu preko Rikarda ali od toga nije bilo ništa. Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat ostao nepromenjen 3:3.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević o Dudićevoj izjavi: Tako ne mogu da se ponašaju

Trener Radničkog Feđa Dudić govorio je u emsiji "Indirektno" na K1 televiziji o ubedljivom porazu od Zvezde na stadionu...

POVEZANE OBJAVE