PETRIĆ: Napravio sam neke nelogične izmene

Napravili su fudbaleri Partizana večeras u Češkoj veliki preokret protiv Slovackog, i to sa igračem manje većim delom meča, i poveli sa 3-2, međutim nisu izdržali do kraja, pa su podelili bodove.

Trener crno-belih Gordan Petrić istakao je da je meč opravdao njegova očekivanja.

Najavio sam na konferenciji da nas očekuje klasičan engleski meč. Tako je i bilo. Sve golove primili smo iz skoka, nismo reagovali kako treba… Drugo poluvreme mnogo bolje s naše strane. Žao mi je što momci nisu izdržali do kraja. Mislim da ova utakmica može da se poredi sa onom čuvenom protiv Seltika pre više od 30 godina, napravio je komparaciju Petrić.

On je izjavio i da smatra da je bilo lošijih poluvremena Partizana ove sezone, u prvi plan stavivši gostovanja u Novom Sadu i Kragujevcu, a bilo je reči i o njegovom govoru u pauzi.

Smirio sam igrače potpuno. Rekao im da urade ono što moraju da urade. Da čiste loptu kao pravi defanzivci. To su radili u drugom delu. Napravio sam neke nelogične izmene. Sa Andradeom i Nathom bolje smo držali loptu, otkrio je trener Partizana.

Petrić je govorio i o Kristijanu Beliću koji je isključen u ranoj fazi ovog duela.

Da li je sudija prenaglio ili ne, ja to ne znam. Kristijan je temperamentan igrač. Takav je tip. Ne znam da li će to promeniti u budućnosti. Ali kada bi to izbacio, onda ne bi više bio Kristijan. Sve čestitke i njemu na večerašnjih 20-ak minuta, kao i na nekoliko utakmica pre ove, poručio je svom igraču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hrvat potpisao za Dubai

Košarkaški klub Dubai, koji će se takmičiti u ABA ligi od sledeće sezone, nastavlja sa sklapanjem tima za debitantsku...

POVEZANE OBJAVE