Srbin utišao Fiorentinu, pobeda Viljareala i Anderlehta!

U prvim mečevima Lige konferencije u sezoni 2022/23, fudbaleri Viljareala, Bašakšehira i Anderlehta su upisali pobede, ali iznenađenje dana je remi Fiorentine protiv  letonskog RFS-a.

Italijanski tim je u grupi A odigrao nerešeno sa letonskim predstavnikom 1:1, a gol gostima doneo je srpski internacionalac Andrej Ilić golom u 74. minutu.

Fiorentina je dominirala, imali su čak 70 odsto posed lopte, ali samo je Antonin Barak u 56. minutu uspeo da savlada Pavelsa Stejbnorsa.

Luka Jović je u 55. minutu ušao u igru, Nikola Milenković nije bio u protokolu, dok je Aleksa Terzić meč odgledao sa klupe za rezerve.

U drugoj utakmici ove grupe Bašakšehir je u gostima bio ubedljiv protiv Hartsa 4:0. Anderleht je u grupi B minimalnim rezultatom savladao Silkeborg pogotkom Silve iz penala u 81. minutu. U grupi C Viljqreal je ispustio dva gola prednosti protiv Leha iz Poznanja, ali je na kraju slavio – 4:3. 

Grupa A

Harts – Bašakšehir 0:4
Fiorentina – RFS 1:1

Grupa B

Anderleht – Silkeborg 1:0
Vest – Hem FCSB (21:00)

Grupa C

Viljareal – Leh Poznanj 4:3
Austrija Beč – Hapoel Ber Ševa 0:0

Grupa D

Slovacko – Partizan 3:3

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI PRESEK: Srbija pala na FIFA rang listi

Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za jedno mesto u odnosu na prethodni presek.  Na ovaj pad uticali su rezultati...

POVEZANE OBJAVE