VEČITI NA NOVOM ISPITU: Zvezda i Partizan kreću u pohod na Evropu – izaberi stranu i sastavi NAVIJAČKI TIKET!

Pred nama je novi važan dan za srpski fudbal, Crvena zvezda i Partizan nastavljaju trku za tron Super lige na stranu, i nastavljaju svoja evropska putovanja.

U Ljutice Bogdana (20:45) stiže fudbalski gigant Monako, koji je bez premca najuzbudljiviji rival u grupi H, dok Partizan putuje u Češku, gde ih čeka Slovacko.

To znači da nas čeka vrlo uzbudljivo veče, te da će navijači oba tima imati mnogo razloga za uzbuđenje i nadamo se zadovoljstvo. A, ako ste i vi “obojeni” i ako želite da zaradite na evropskim izazovima vašeg omiljenog kluba – na pravom ste mestu.

Naime, sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za ove mečeve i naravno vrhunski BONUS ZA ONLINE KLADJENJE!

Krenimo redom: ukoliko se do sada niste registrovali na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, pravo je vreme da to učinite, jer vas čeka sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

REGISTRU SE – PREUZMI BONUS

A onda, pogledajte sjajnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje donosi kladionica Meridian:

Kvota na pobedu Crvene zvezde iznosi 3.45, dok je pobeda Monaka, koji je svakako favorit, 2.20.

Kada se radi o crno-belima, bukmejkeri blagu prednost daju Slovackom, ali isklučivo zbog domaćeg terena, pa je kvota na njihovu pobedu 2.65, dok je kvota na pobedu Partizana 2.70.

A, kada se radi o samim utakmicama, sledi kratka analiza srpskih timova:

Ne cvetaju ruže na „Marakani“, gde su se svi spremali za himnu Lige šampiona. Zvezda je doživela šokantan poraz od Makabija iz Haife u poslednjem kolu kvalifikacija, pa otkaz Dejana Stankovića i dolazak novog šefa struje Miloša Milojevića.

Ipak, on zna da je neophodno da otrezni Kataija i drugove što pre, jer se od njih očekuje da ostvare još bolij plasman nego prošle godine, kada su stigli do osmine finala Ligi Evrope.

REGISTRU SE – PREUZMI BONUS

Ne treba pominjati uopšte da su „Kneževi“ izraziti favoriti na ovom susretu, ali ekipa Filipa Klemona takođe prolazi kroz turbulentan period i pokazala je mnogo mana od početka tekuće sezone. Monako dolazi na stadion „Rajko Mitić“ na krilima pobede protiv Partizanovog rivala iz grupe Nice (0:1) dok Crvena zvezda nije uspela da slavi na istom terenu protiv TSC-a.

Na drugoj strani Topčiderskog brda, gde se u jednom trenutku činilo kao da će stahovite bure preplaviti Humsku i “udaviti” Partizan, stvari počinju polako da idu na bolje. Navijači crno-belih i dalje na gotovo svakoj utakmici glasno ispoljavaju svoje nezadovoljstvo sa trenutnom upravom kluba, ali na terenu, Rikardo i drugovi izgledaju sve bolje i bolje.

Crno-beli su smanjili su zaostatak za večitim rivalom u prvenstvu na pet bodova, i ostavili sasvim solidan utisak na 168. derbiju (1:1).

 REGISTRU SE – PREUZMI BONUS

Slovacko  je najlakši rival srpskog vicešampiona u grupi D, pošto Partizan još očekuju dueli protiv Kelna (drugi šešir) i Nice (treći šešir). Ovaj tim je sastavljen uglavnom od čeških igrača. Za njih nastupa i Crnogorac Marko Merdović, nekadašnji igrač Rudara iz Pljevalja.

Ipak, Partizan ulazi u ovaj susret kao favorit i ne sme da traži alibi za neuspehprotiv najslabijeg rivala u grupi.

Dakle, sve je spremno za pravi fudbalski spektakl, a sve možete učiniti još uzbudljivijim tako što ćete u Meridianu sastaviti NAVIJAČKI TIKET.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE