ATAMANU NIŠTA NE VALJA: Cilj je da se Turci spreče da ispune halu

Košarkaška reprezentacija Turske završila je grupu A Evrobasketa koja se igrala u Tbilisiju na drugom mestu, iza Španaca, pa će sutra u osmini finala od 12 časova odmeriti snage sa Francuzima u osmini finala.

On je na utakmici sa domaćinom grupe zaradio i isključenje jer je hteo fizički da nasrne na sudiju, a sada je nastavio sa nekorektnim ponašanjem, uputivši kritike na račun organizatora povodom termina utakmice njegovog tima.

Doneta odluka da meč sa Francuzima igramo u 12 časova je pokazatelj velikog nedostatka poštovanja prema nama koji smo zauzeli drugo mesto. Cilj je da se spreči turska javnost da ispuni salu u Berlinu, smatra Ataman.

Dodao je da ipak očekuje veliki broj navijača Turske u Berlinu.

I dalje verujem da će se naši iseljenici žrtvovati i ispuniti prostoriju zastavama polumeseca i zvezda, čak i ako je termin meča veoma neprikladan, izjavio je turski selektor.

Nije moglo ni bez priče o sudijama, iako je jasno da su mnoge reprezentacije oštećene i da se radi o manjku kvaliteta.

Sve sudije s kojima sam razgovarao su istog mišljenja. Nakon što sam oetio kroz šta smo prošli tokom turnira i odnos prema nama, vidim skrivene motive, a ne greške, poručio je aktuelni klupski šampion Evrope sa Efesom.

Ipak, Ataman bi trebalo da je svestan, kada je reč o terminu, da u ovom trenutku ne vodi šampiona Evrope.

Turski nacionalni tim je ostao bez naturalizovanog Šejna Larkina u daljem toku takmičenja, zbog povrede.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE