Bukari nakon poraza: Evo šta je izjavio brzonogi fudbaler

U okviru prvog kola Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde izugbili su sinoć na svom stadionu od Monaka, rezultatom 1:0.

Fudbaler Zvezde, Osman Bukari izneo je svoje utiske nakon utakmice.

Mislim da ova utakmica nije bila naša. U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, mogli smo da postignemo jedan ili dva gola, nismo uspeli u tome. Utakmica je bila zaista dobra, nije se završilo onako kako smo želeli, ali to je fudbal. Brzo moramo da zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo sledećoj utakmici – istakao je Bukari.

Brzonogi napadač bio je jedan od najboljih na terenu.

– To je moj posao, moram uvek da budem na visini zadatka na terenu. Nisam uspeo da postignem gol ili upišem asistenciju, žao mi je zbog toga. Moram da nastavim vredno da radim i da se borim zbog naših navijača. Ponavljam da je to moj posao i kada sam na terenu moram da trčim i borim se za ekipu, rekao je Bukari i dodao:

 Ovo je samo početak, prva utakmica, moramo da nastavimo vredno da radimo, naravno pre svega da se odmorimo, a zatim da radimo na našim greškama. Imamo još pet utakmica u Ligi Evrope, ne preostaje nam ništa nego da se fokusiramo na sledeći meč, da razmišljamo o našim greškama i učimo iz njih, zaključio je Bukari.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi poraz odbojkašica Srbije u Ligi Nacija

Podmlađena ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u trećem kolu Lige Nacija od Kine rezultatom 3:1. Izabranice selektora Đovanija Gvidetija...

POVEZANE OBJAVE