Lazetić pred Kolubaru: Da potvrdimo dobru partiju sa “Marakane”

Fudbaleri TSC u subotu 10. septembra od 19h, na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu Kolubare iz Lazarevca, u 11. kolu Superlige Srbije, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je istakao da ekipa TSC-a, posle utakmice sa Crvenom zvezdom, puna pozitivne energije, ali da se ne opušta pred meč sa Kolubarom koja je i te kako ozbiljan protivnik.

Kolubara nam dolazi u dobrom momentu i za njih i za nas. Predstojeću utakmicu posmatramo kao svojevrsan derbi, obzirom da nas na tabeli dele samo dva boda razlike. Lazarevčani su ove sezone pokazali da zaslužuju maksimalan respekt, pobedili su Čukarički,  imaju i sjajnog trenera koji ih već dugo vodi i dobro poznaje svoj tim i prilike, a vidno je da su njegovi igrači uhvatili sve što on želi. Od svih utakmica koje smo igrali na domaćem terenu, čini mi se da je pred nama najozbiljniji i najorganizovaniji protivnik, rekao je Lazetić.

Lazetić je pozvao publiku da u što većem broju dođe na Arenu i pozdravi momke posle dobre utakmice u Beogradu, ali i da im pruži potrebnu podršku na predstojećem meču.

Svi znamo da Zvezda na svom terenu veoma retko gubi bodove i da su od početka sezone svakom protivniku davali po tri četiri, čak i pet golova, tako da od publike očekujem dobru podršku zbog prošle utakmice, ali  i zbog  sjajnog rivala koga dočekujemo, kazao je Lazetić i dodao:

Mi ćemo biti spremni, pogotovu na krilima boda osvojenog protiv Zvezde. Podigli smo moral i timski duh, u ekipi  se prepoznaje ozbiljno zajedništvo. Ipak, i momci i ja smo svesni da nam je na našem terenu potrebna potvrda tog boda. Verujem da ćemo dobro igrati. Fokusirani smo na sebe i prihvatamo da smo verovatno favoriti na ovoj utakmici, ali znamo da nam neće biti lako i da ćemo morati da damo maksimum da dođemo do povoljnog rezultata i tako potvrdimo dobru formu i bod koji smo uzeli na Marakani, zaključio je trener plavo-belih.

U prošlom kolu TSC je u Beogradu igrao nerešeno, 1:1, protiv Zvezde i posle deset odigranih kola zauzima 5. mesto na tabeli sa 17 bodova, dok je Kolubara 8. sa 15 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE