TRAGIČAR LIVERPULA SE VRAĆA: Karijus ponovo u Premijer ligi

Nekadašnji čuvar mreže Liverpula Loris Karijus ponovo će igrati u Premijer ligi, pošto je dogovorio prelazak u redove Njukasl Junajteda, javio je Fabrisio Romano.

On je navijačima Liverpula, ali i svim fudbalski fanovima, ostao u sećanju po neverovatnim greškama u finalu Lige šampiona 2018. godine, kada je branio protiv Real Madrida i kada je tim sa Enfilda poražen sa 3-1.

Predviđeno je da u redovima Svraka, koji su od kraja prošle godine promenom vlasništva postali jedan od najimućnijih fudbalskih klubova, bude rezerva Niku Poupu.

Potreba za angažovnjem novog golmana javila se nakon što je Martin Dubravka prešao u redove Mančester Junajteda, a Karl Delou se ozbiljno povredio.

Karijus je iz Majnca prešao u Livrepul 2016. godine, uz velika očekivanja, potpisavši petogodišnji ugovor. Ipak, sve se završilo neslavno.

Nemački golman je bio adekvatno rešenje pošto mu je istekao ugovor sa Liverpulom, nakon što je određeno vreme, takođe bezuspešno, proveo na pozajmicama u Bešiktašu i Union Berlinu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lebron nije štedeo reči hvale za Jokića: Jedan od najboljih ikad, ko je igrao protv njega zna o čemu pričam (VIDEO)

Plej of serija, koja će privući najviše pažnje u NBA ligi je svakako između vladajućeg šampiona Denvera i najpopularnijeg...

POVEZANE OBJAVE