NOVO IZNENAĐENJE PIKSIJA: Fudbaler Zvezde debituje u nacionalnom timu

Ostalo je svega nešto više od dva meseca do početka Svetskog prvenstva u Kataru, a među poslednjim proverama biće preostale utakmice Lige nacija u septembru.

I pored toga selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi želi da proveri neke nove snage, iako je iza nacionalnog tima dosta uspešan period i plasman na najveću smotru fudbala sa prve pozicije u kvalifikacionoj grupi.

Tako je danas iznenadila informacija da će deo predstojeće akcije biti i bivši štoper Zvezde Srđan Babić, a sada stižu informacije da će se na spisku naći i Stefan Mitrović, aktuelni član crveno-belih.

Informaciju je potvrdio njegov otac putem društvenih mreža.

S ponosom mogu da kažem da je Stefan dobio poziv za A reprezentaciju Srbije. San se ostvario. Takođe, želim da se zahvalim treneru Herdmanu iz Kanade što je bio uz nas i želimo mu sve najbolje na Svetskom prvenstvu. Bila je ovo teška odluka, jer su nas obe zemlje kontaktirale u isto vreme, ali Stefan je već igrao za mlađe kategorije Srbije, pa samo nastavlja istim putem, nadamo se do mesta u timu za Svetsko prvenstvo u Kataru, napisao je otac krilnog napadača Ivan Mitrović.

Mitrović je ovog leta nakon sjajnih partija u niškom Radničkom prešao u redove aktuelnog šampiona Srbije, u kom beleži solidnu minutažu i igre od starta.

Zanimljivo je da je pre nešto manje od godinu dana objavljeno da je nadomak reprezentacije Kanade, gde je rođen, ali je on odabrao Srbiju, za koju je nastupao u mlađim kategorijama, a sada je došla nagrada i u vidu poziva selektora A selekcije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE