Procurila tajna WhatsApp poruka Kristijana Ronalda poslata treneru italijanskog velikana: ‘Želiš li me zaista trenirati?’

Nezadovoljni Ronaldo propustio je predsezonske pripreme Mančester junajteda, a medijski se celog leta nagađalo gde bi mogao nastaviti karijeru.

Pričalo se o Bajernu, PSŽ-u, Čelsiju, Sportingu iz Lisabona, Napoliju. I zaista je Ronaldo želeo otići, a u klubu su ga navoljno bili voljni prodati.

Italijanski novinar Alesandro Alćato okriva kako je Ronaldo čak direktno kontaktirao trenera Napolija Lućana Spaletija putem Whatsappa.

Želiš li me zaista trenirati?, pitao je navodno Ronaldo Spalettija, na što mu je ovaj odgovorio potvrdno.

Spaletti i Ronaldo poznaju se iz perioda dok je Portugalac igrao za Juventus u Seriji A. Tutosport tvrdi da je Napoli poručio da će uzeti Ronalda ako Mančester United od njih kupi Viktora Osimena za 100 miliona evra i nastavlja plaćati 75% Ronaldove plate.

Kako ukupno zarađuje oko 29 miliona evra godišnje, konkretno bi to iznosilo oko 21.75 miliona eura. Ali ono što u Napoliju nisu očekivali je da će Mančester junajted na takvu ponudu pristati.

Napolijev sportski direktor Kristijano Đuntoli verojatno nije bio zainteresovanza Kristijana Ronalda. Zato je prvo namamio Junajted s ponudom iz snova ne očekujući da će ju oni zbilja i prihvatiti, piše Sport Bild.

I kada se činilo da je Ronaldo nadomak selidbe u Napulj, u Napoliju su bez objašnjenja od celog posla odustali i javili agentu Žoržu Mendešu da od posla neće biti ništa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE