Crnogorci nakon ispadanja uz Srbiju: Nadamo se zlatu!

Košarkaška reprezentacija Crne Gore završila je takmičenje na Evrobasketu, a nakon poraza košarkapi ove zemlje su bili jansi ko im je favorit za osvajanje prvenstva.

“Mislim da je očekivano da Srbija i Slovenija igraju ovako, a i da Luka igra tako, nije više bitno da li je FIBA ili NBA. Mislim da je to sigurno polufinale, gde mislim da je Srbija za nijansu bolja. Sigurno ćemo uživati”, rekao je Dino Radončić. 

Još jedan od onih koji su gledali utakmicu našeg tima jeste Vladimir Mihailović koji smatra da možemo do samog kraja.

“Iskreno, onako, deluju jako impresivno. Stvarno, iako je Evropsko prvenstvo, niko se ne sme potceniti. Grupa im je bila lakša, ali su oni pokazali apsolutnu dominaciju i prošli dalje. Raspored im je dosta povoljan, ali će u nokaut fazi morati da budu fokusirani da stignu do samog kraja”, rekao je Vladimir Mihailović. 

Najdalje je otišao Marko Simonović. 

“Mislim da će Srbija ići do kraja i stvarno im želim puno sreće. Navijaćemo ih za njih, nadam se da će osvojiti zlatnu medalju”, istakao je Simonović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE