SRBI SE LOŠE PROVELI: Majorka se ponadala, ali golčina Valverdea pogurala Real ka ubedljivoj pobedi (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida ubedljivo su na stadionu Santjago Bernabeu slavili protiv Majorke sa 4-1, u sklopu 5. kola španske La lige.

Gosti su iznenadili u prvom delu igre, pošto su poveli golom Murićija u 35. minutu. Ovu prednost su održavali sve do trećeg minuta zaustavnog vremena. Tada je usledio šok, pošto je Valverde izveo slalom od sredine terena do ivice protivničkog šesnaesterca i sjajnim udarcem matirao Rajkovića.

Od ovoga se Majorka nije oporavila, pa je u drugih 45 minuta doživela debakl. Prvo je preokret Kraljevskom klubu doneo Vinisijus posle asistencije Rodriga, da bi se potom u samoj završnici regularnih 90 minuta asistent kod drugog gola i sam upisao u strelce.

Četiri minuta kasnije, u 3. minutu nadoknade vremena, konačan rezultat postavio je Ridiger, posle lopte koju je dobio od Tonija Krosa.

Svih devedeset minuta na terenu proveli su Slobodan Rajković i Matija Nastasić, koji je u 16. minutu zaradio žuti karton.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE