MONCA I ROMA OVO NISU PRIHVATILI! Vanda Galatasaraju poslala bizaran popis, Turci neočekivano na sve pristali

Poslednjeg dana prelaznog roka u Turskoj Galatasaraj je sve uzdrmao sa nekoliko velikih pojačanja, a među njima bio je i argentinski napadač Mauro Ikardi koji je stigao na pozajmicu iz PSŽ-a.

PSŽ je pristao pustiti Ikardija u Galatasaraj jer nije u prvom planu trenera Galtiera, a Argentinac bi u turskom velikanu trebao imati zacementirano mesto u vrhu napada.

Za razliku od pregovora s Moncom i Romom, Ikardijeva supruga Vanda Nara, koja je ujedno i njegov agent, uspela je s Galatom postići dogovor, te su čelnici istanbulskog kluba pomalo neočekivano pristali na neke bizarne zahteve samo da dovedu Argentinca.

Turski mediji su objavili da je Vanda poprilično iznenadila sve u Galati kada je poslala popis zahteva koji moraju ispuniti kako bi Ikardi došao u klub, a očito je da su oni pristali na sve to.

Na popisu se navodno nalazi šest stvari koje je Galata dužna ispoštovati sve dok je Ikardi član ovog kluba. Jedan od zahteva je i to da Ikardi 24 sata dnevno ima na raspolaganju vozača koji će ga voziti gde god je potrebno, a takođe će biti vozač na raspolaganju njoj i njihovoj djeci.

Osim toga Galata je morala osigurati i privatnog kuvara za Ikardija i njegovu porodicu. Na listi je i zahtev što se tiče mesta prebivališta za Ikardija i porodicu, te su tu bili izričiti.

Naime, jasno su rekli da kuća u kojoj će živeti mora biti maksimalno osigurana i imati sve što im je potrebno.

Također, ispunili su i uslov da će do decembra Galatasaraj plaćati Vandi i njenoj deci ostanak u hotelu sve dok kuća ne bude spremna da se usele, a takođe klub je bio dužan pronaći najbolju i najsigurniju školu za njihovu decu u Istanbulu.

Šesti zahtev je i da imaju i obezbeđenje koje će ih pratiti gde god da krenu i navodno Galata je pristala na sve to.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tompkins o Zvezdi: Volim svoje saigrače, volim upravu…

Trej Tompkins je pre dva meseca stigao na Mali Kalemegdan, a protiv Studentskog centra je odigrao prvu utakmicu pred...

POVEZANE OBJAVE