MOŽE LI KONTROVERZNIJE? Izašli novi snimci, VAR je pogrešio, Juventus je teško oštećen!

Puno toga u Juventusu ne štima. Gubili su ‘Bianconeri’ na svom terenu protiv Salernitane 2:0, uspeli su doći do izjednačenja (2:2), a u završnici je poništen gol Milika nakon VAR intervencije.

Nakon utakmice urlali su u taboru torinskog velikana. Pojavili su se novi snimci koji pokazuju da je VAR soba pogrešila, da je Kandreva bio najbliži golu, a ne Bonući, kako je presudila video tehnologija.

Trener Juventusa Masimiliano Allegri izrazio je sumnju, insistirajući da je gol nepravedno poništen. Skaj Sport je objavio snimak kamere koji sugeriše da je u trenutku udarca Milika, Kandreva bio na 2.9 metara od gol linije, a Bonući na 3.42 metra, što bi značilo da nije bilo nedozvoljene situacije.

Nakon susreta, iz Serije A su poručili da je linija povučena kako bi se odlučilo je li Bonućijeva ofsajd pozicija uzela u obzir Kandrevu. Naime, VAR ima specifičan algoritam koji uzima u obzir uglove kamera za izračunavanje preciznije pozicije na terenu, dok kamera Skaj Sport to navodno ne može potvrditi.

Leonardo Bonući je bio besan nakon utakmice.

“Nisam bio uključen u aktivnu igru. Nakon utakmice mi je sudija objasnio da sam bio uključen, ali moja pozicija nije ometala potencijalnu obranu. Tako kaže pravilo”, kazao je Bonući.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAĆE PROTIV SRBIJE: Džejms se raduje povratku u reprezentaciju

Košarkaši LA Lejkersa susrešće se sa Denverom u prvoj rundi plej-ofa. Biće to repriza prošlogodišnjeg finala zapadne konferencije kada su...

POVEZANE OBJAVE