MVP UVEK POBEĐUJE! “Orlovi” ostali bez medalje, ali Meridian časti sve koji su igrali na Jokića i Micića!

Za sve one koji su verovali u srpski tandem – stižu fantastične vesti!

Reprezentacija Srbije neslavno je završila svoje učešće na Evrobasketu, na kojem smo svi očekivali zlatnu medalju i pobedničko postolje. Ipak, istina je da se očekivanja nisu ostvarila, ali i pored toga podrška našim “Orlovima” je i dalje preko potrebna. 

Nije sve tako crno, a to smo videli i tokom svakog meča reprezentacije Srbije na kojima je publika bila i te kako brojna, a navijači su neretko skandirali “MVP, MVP” našim košarkaškima, tačnije Vasiliju Miciću i Nikoli Jokiću. 

Njih dvojica su na Evrobasket stigla kao aktuelni MVP Evrolige, odnosno NBA lige, vodili su naš tim do pobeda u grupnoj fazi, a nažalost to nije bilo dovoljno i za pobedu u osmini finala.

Međutim, sportska kladionica Meridian je, kao što znate, uvek uz naše igrače i navijače! Kad kažemo uvek, onda to zaista mislimo – kada se ređaju pobede i slave uspesi, ali i onda kada ne ide sve po planu. Kada je teško i kada se upišu porazi vredni medalja. 

Zato, ovog ponedeljka stižu lepe vesti!

Za Meridian i sve prave navijače Vasa i Jokić su svakako MVP i zato – svi tiketi uplaćeni na uplatnom mestu ili preko online naloga, a na kojima je u singlu odigrano da će Nikola Jokić ili Vasilije Micić biti MVP Eurobasketa su dobitni!

Da, dobro ste pročitali!

Sportska kladionica Meridian rezultovaće kao dobitne sve singl tikete na kojima se nalazi ova igra i još jednom pokazati da je uz naše i onda kada rezultati ne donose najsjajnije odličje! 

Dakle, ukoliko ste pokazali poverenje našim momcima – na dobitku ste! 

Takođe, ukoliko se još uvek niste registrovali a ne želite da ubuduće propuštate ovakve prilike – registrujte se odmah na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD! 

Čeka vas dobitak i pre nego što odigrate tiket i to BEZ USLOVA! 

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE