Odbio je superbogati PSŽ zbog Intera, ali ni to nije dovoljno: Škrinjar se ovom nije nadao!

Milan Škrinjar je “preživeo” još jedan prelazni rok i na iznenađenje mnogih ostao u redovima Intera.

Ovaj 27-godišnji štoper je nekim čudom ostao na Đuzepe Meaci unatoč velikom zanimanju PSŽ-a.. Čini se da je ostanak više posedica njegove želje nego uprave Intera.

Škrinjar nikada nije krio svoju ljubav prema ‘Nerazurrma‘, ali vrlo brzo kreću i pregovori o vrednosti te ljubavi. Naime, Slovaku završava ugovor krajem ove sezone.

Poslednju povišicu dobio je još 2019. godine, a u Interu je od 2017. kada je stigao iz Sampdorije u transferu vrednom 34 miliona evra.

Škrinjar godišnje zarađuje 5.5 miliona evra, a zahtevi njega i njegovog menadžera za nastavak saradnje je povećanje primanja na 6.5 miliona evra plus bonusi na što u Interu ne pristaju.

Sledi nova runda pregovora. Čelnici Intera žele iskoristiti predstojeću reprezentativnu pauzu kako bi pokušali pronaći zajednički jezik sa igračem i njegovim menadžerom. Ostaje za videti hoće li do toga i doći…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EKSPLOZIJA KEŠ NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Expanse Eksplozija u Meridianu ulazi u foto-finiš! Polako se približavamo završnoj fazi promocije EXPANSE EKSPLOZIJA u Meridianu. Iskoristite jedinstvenu šansu,...

POVEZANE OBJAVE