KAKAV PRELAZ: Iz Partizana direktno u Prvu ligu Srbije!

Doskorašnji fudbaler Partizana Rajko Brežančić karijeru će nastaviti u članu Prve lige Srbije Radničkom sa Novog Beograda!

Nakon tri godine svog drugog mandata u Humskoj, levi bek nije uspeo da pronađe adekvatan inostrani angažman, a odbio je i nekoliko ponuda iz Superlige.

Tako je u završnici prelaznog roka odlučio da ostane u Beogradu i zaigra za tim kome je cilj sredina tabele u drugom rangu srpskog fudbala.

Brežančić je važio za velikog talenta Partizana, ali nije dobio pravu priliku u prvom mandatu, pa je minutažu sticao na pozajmicama u Teleoptiku i Bežaniji, a ključan je bio prelazak u novi projekat Čukaričkog, za koji je nastupa od 2013-2015. godine.

Posle sjajnih igara prešao je u redove AZ Alkmara, gde se nije naigrao, pa je usledila selidba u Španiju, gde je igrao za Uesku, a zatim i Malagu, odakle se vratio tamo gde je i počeo, u redove Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Marin: U derbijima smo pokazali da smo kvalitetniji

Tehnički direktor Zvezde, Marko Marin smatra da su crveno-beli zasluženo po sedmi put uzastopno osvojili Superligu. - Ponavljamo dobre rezultate,...

POVEZANE OBJAVE