Zvezda igrala “toplo-hladno” za poraz od Monaka u neizvesnoj završnici

Monako je od starta imao prednost, koja je u jednom trenutku druge četvrtine bila i dvocifrena. Ipak, izabranici Vladimira Jovanovića su čitav meč igrali u serijama i vidi se da još uvek se traže petorke koje će zajedno da funkcionišu.

Pred kraj poluvremena bilo 44:40 za monako i Bentil je imao dva penala, ali je oba promašio. Sa druge strane Džejms u poslednjoj sekundi odvodi Monako na 47:40 na odmor.

Treća četvrtina je bila u potpunosti u znaku Monaka. Crveno-beli su delovali jako loše i anarhično. Jako lošu partiju je pružio novi plejmejker Adams koji je imao 6 izgubljenih lopti. Ekipa Saše Obradovića je imala prednost i od 16 poena prednosti.

U četvrtom periodu daleko bolje su izgledali Beograđani, a posle vođstva Monaka od 12 poena prednosti, prave seriju 10:0 na krilima Stefana Markovića i Dobrića.

U neizvesnoj završnici za Monako su rešavali Džordan Lojd i Majk Džejms iz solo akcija, dok je sa druge strane sva odgovornost pripala Markoviću i Dobriću.

Iali su napad Beograđni prilikom vođstva Monaka 88:90, ali je Marković izgubio loptu na 15 sekundi pre kraja. Džejms je iskoristio sa druge strane jedan penal, i na 88:91 Jovanović je tražio tajm-aut.

Na izbacivanju Marković gubi loptu, Monako postiže koš i konačni 88:93 za Monako.

Kod Crvene zvezde najefikasniji je bio Ognjen Dobrić koji je postigao 18 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE