Dijabateova majstorija dovoljna za remi Partizana protiv Nice (VIDEO)

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 u 2. kolu Lige Konferencija protiv ekipe Nice, na meču koji se odigrao u Humskoj.

Meč je počeo kao iz najgorih snova za crno-bele. Posle samo jednog minuta igre, stvorila se gužva u kaznenom prostoru Partizana, a najsnalažljiviji je bio Brajan koji je loptu poslao u malu mrežu gola crno-belih.

Od tog trenutka Partizan kreće ka golu Francuza, ali do finiša poluvremena nisu uspeli da naprave konkretne prilike za gol.

U samom finišu, prvo je Natho imao priliku kada je igrač Nice sa gol linije skinuo loptu, a potom je i Dijabate imao dobar prodor posle kojeg nije bilo pogodka.

U drugom poluvremenu bolje je krenula Nica, koja je imala konkretnije prilike. Najbolju je imao Labord, ali je loše šutirao u 68.minutu.

Odmah posle toga usledila je kazna, i posle dobre kombinacije Rikarda i Natha, lopta dolazi do Dijabatea koji prebacuje loptu sa desne na levu nogu i šalje je pod prečku gola Kaspera Šmajhela.

Ušlo se u mirniji deo utakmice, a onda je bljesnula kontra Partizana. Dijabate je izbio sam ispred gola Nice, stigli su ga defanzivci gostiju, ali je on uspeo da doturi loptu u sredinu Rikardu koji čist zicer šalje preko gola.

Ponovo se ušlo u period bez većih prilika, crno-beli su zapretili iz prekida u par navrata, dok je Nica tražila put do gola iz tranzicije.

Ipak, rezulat je ostao nepromenjen i bodovi su podeljeni.

Posle dva odigrana kola Keln ima 4 boda, Partizan i Nica po 2, dok je Slovačko ostalo na jednom osvojenom bodu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE