Mijailović se oprostio od Čukaričkog!

Srpski fudbaler Srđan Mijailović oprostio se od Čukaričkog i karijeru će nastaviti u Crvenoj zvezdi.

On bi trebalo da zameni Sekua Sanoga kojem ističe ugovor na kraju kalendarske godine, a spekuliše se da će potpisati ugovor na tri godine.

Vezni igrač je ponikao u crveno-belim redovima za koje je nastupao sve do 2013. godine kada odlazi put Turske, samo da bi se pre dve godine vratio u srpski fudbal i to na Banovo brdo.

“Odluka da se vratim u srpski fudbal i da dođem u Čukarički je bila najbolja moguća u tom trenutku. Nisam pogrešio, došao sam u sjajno organizovan klub, ostvarili smo dobre rezultate, proveo sam dve prelepe godine na Banovom brdu. Zavoleo sam sve ljude u klubu, želeo bih da im se zahvalim na svemu i nadam se da će Čukarički ostvariti svoje ciljeve u ovoj sezoni. Veliko hvala i Upravi kluba, koja mi je izašla u susret na kraju prelaznog roka”, rekao je Mijailović na oproštaju od Čukaričkog.

Mijailović će biti deveto pojačanje crveno-belih ovog leta posle Usmana Bukarija, Kingsa Kangve, Aleksandra Pešića, Jegora Pruceva, Stefana Mitrovića, Iraklija Azarovija, Nemanje Milunovića i Kalife Kulibaija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE