PARTIZAN – Nica: Mogući sastav Partizana!

Fudbaleri Partizana večeras u okviru drugog kola Lige konferencija na svom stadionu dočekuju ekipu Nice. Utakmica je na programu od 21:00.

Direktan prenos ove utakmice biće na RTS’u i Areni sport, a svoje mišljenje o Nici, izneo je trener Partizana Gordan Petrić.

– Gledali smo tri utakmice Nice, poslednju u prvenstvu gde su dobili i tu su mi delovali kao da ne igramo baš protiv najjače ekipe u dosadašnjem toku sezone. Kad to kažem mislim da je Zvezda čak bolja od Nice. Prvo poluvreme protiv Kelna je to donekle potrvrdilo, ali je drugo pokazalo da imaju dobre igrače, pa sam misljenje promenio. Igramo protiv ekipe koja trenutno spava, i koja uvek moze da se probudi. Vlada Ivić je igrao protiv njih, dao mi je informacije da igraju kao da su uspavani, pa da prebace u višu brzinu. Pokušaćemo da izvučemo pozitivan rezultat, rekao je trener crno-belih.

Partizan protiv Nice bi trebalo da igra u sledećem sastavu:

Na golu bi trebalo da je Popović, bekovi Živković i kapiten Urošević, dok će štoperski tandem biti Marković i Vujačić. Zadnji vezni biće Fejsa i Traore, po krilima će Dijabate i verovatno Andrade, dok će iza napača biti Natho. U samom napadau biće najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš.

Partizan na ovom meču ne može da računa na povređenog Meniga, koji je počeo pre par dana da trenira, i Belića koji je dobio crveni karton na meču u Českoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko čudo nastavlja prodor na WTA listi: 14-godišnja teniserka dogurala do novog polufinala!

Veliku pažnju teniske javnosti prošle godine je privukla Luna Vujović, koja je na dominantan način trijumfovala na Evropskom prvenstvu...

POVEZANE OBJAVE