Gajić govorio o rivalstvu sa Zdjelarom i prelasku u Spartak

Doskorašnji desni bek Crvene zvezde Milan Gajić ovog leta je pomalo neočekivano pojačao redove moskovskog velikana CSKA.

Tamo mu se nešto kasnije iz večitog rivala Partizana priključio i Saša Zdjelar, sa kojim je beležio fantastične uspehe u mlađim reprezentativnim kategorijama, sa krunom na Novom Zelandu 2015. godine, kada su se popeli na krov sveta. Prethodno su obojica ponikli u redovima OFK Beograda.

Ruske medije je interesovalo upravo rivalstvo između njih dvojice, s obzirom na klubove iz kojih su prešli u armijski klub.

Sa Sašom nemam nikakav sukob niti sam ikada imao. On je moj prijatelj, nerazdvojni smo od detinjstva, nije ostavio dilemu Gajić.

Kada se sagleda navijački kontekst, prelazak Gajića u sadašnji klub bio bi nešto komplikovaniji u odnosu na Zdjelara, pošto je CSKA bratski klub Partizana. Ruse je otud interesovala mogućnost prelaska beka u redove velikog rivala Spartaka, koji je opet blizak klub Crvenoj zvezdi.

Da pređem u Spartak? Znam, naravno, za prijateljstvo Zvezde i Spartaka, ali sam izuzetno srećan u CSKA. Zašto da razmišljam o mogućoj budućnosti u Spartaku? Imam trogodišnji ugovor sa klubom i fokusiran sam samo na ‘armejce’. Svu ljubav i radost prema ekipi pokazujem na terenu. CSKA je moj drugi dom, jasan je bio Gajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE