NIŠLIJI PROPAO POVRATAK U RODNI GRAD: Sivić mnogo loše pričao o meni, nije mi jasno šta sam čoveku uradio

Šampion Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije iz Litvanije 2013. godine golman Stefan Čupić bio je ovog leta nadomak povratka u Superligu Srbije, posle angažmana u Olimpijakosu iz Nikozije.

Bio je blizu angažmana u Mladosti iz Lučana, ali i povratku u rodni Niš i redove Radničkog. Međutim, isprečio se tadašnji trener Tomislav Sivić.

Hteo sam da idem u Niš, ali odbio me je sada već bivši trener Tomislav Sivić, ne znam iz kog razloga. Mnogo loše je pričao o meni, stravo mi nije jasno šta sam ja to loše čoveku uradio. Bili smo zajedno u reprezentaciji. Imao sam lep odnos sa svim ljudima iz Niša, sa Ivicom Tončevim i sa direktorom Acom Jovanovićem, dobio sam mnogo poruka, imao sam veliku želju da se vratim na „Čair“, ali je gospodin Sivić stopirao transfer. Voleo bih nekad da saznam iz kog razloga mi je to uradio, nije krio razočarenje čuvar mreže.

Na kraju je pronašao angažman u Azerbejdžanu zahvaljujući kolegi sa gol-crte, a ni dok je govorio o ovoj temi, nije mogao bez pominjanja Sivića.

Na kraju je sve ispalo fenomenalno, Sivić mi je čak napravio i uslugu. Kapaz je novajlija u ligi, a grad Gandža je na granici sa Jermenijom. Bojan Šaranov, golman Limaje mi je završio transfer. Hvala mu. Prezadovoljan sam i jedva čekam da stanem na gol, poručio je Čupić.

Zlatnu generaciju iz Litvanije predvodio je Ljubinko Drulović, a deo iste su bili, između ostalih, Aleksandar Mitrović, Miloš Veljković i Sergej Milinković-Savić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE