PL: Rezervista Son het-trikom ispratio Lester! (VIDEO)

U poslednjoj utakmici Premijer lige odigranoj danas, Totenhem je dočekao Lester u 8. kolu, ali nije bio naročito gostoljubiv, pošto su Pevci slavili sa 6-2.

Prvo poluvreme proteklo je u ujednačenoj borbi, pa su tako gosti poveli već u 6. minutu golom Tilemansa sa penala, ali je Hari Kejn ekspresno uzvratio dva minuta kasnije.

Za potpuni preokret pobrinuo se Erik Dajer posle asistencije Ivana Perišića, ali je utakmicu ponovo na početak vratio Medison golom u 41. minutu, posle dodavanja Timotija Kastanje.

Vrteška je nastvljena i nakon povratka na teren, jer je već u 2. minutu drugog dela utakmice Rodrigo Bentankur ponovo doveo u vođstvo Totenhem.

Za prekid dotadašnjeg ritma meča, u kom su sevali golovi sa obe strane, pobrinuo se Son, koji je u 59. minutu na terenu zamenio Rišarlisona.

On je za nešto više od 30 minuta provedenih u igri čak tri puta zatresao mrežu, u 73, 84. i 87. minutu, i tako postavio konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE