FINALE EVROBASKETA NIJE NI POČELO, A MVP JE VEĆ POZNAT – Jokić i Micić “zaludeli” publiku i doneli sjajne vesti!

Evrobasketu je uskoro kraj, a iako “Orlovi” nisu osvojili medalju – za nas su Nikola Jokić i Vasilije Micić pravi MVP!

Kraj Evrobasketa je tu – samo jedna utakmica nas deli od proglašenja novog šampiona Evrope!

Slovenija je eliminisana, Srbija još ranije, a bez prilike za trofej ostala je i Grčka, koja je takođe iznenađujuća. Eliminisanje favorita sa sobom je povuklo mnogo polemike oko čitavog prvenstva, učestvovanja NBA zvezda i njihovu ulogu, a danas ćemo dobiti i odgovor na pitanje ko će naslediti Sloveniju na tronu.

Ipak, na jedno pitanje smo već dobili odgovor. Barem u figurativnom smislu – zna se ko je MVP! Srbija ih ima dvojicu – Vasilija Micića i Nikolu Jokića!

https://www.instagram.com/p/CiZ-vzaM1XG/

Nije tajna da je Vasa MVP Evrolige, a Jokić MVP NBA lige, a upravo takva skandiranja smo čuli i tokom Evrobasketa, sa tribina koje su bile ispunjene srpskim navijačima.

“MVP, MVP” orilo se sa tribina i nosilo je naše “Orlove” do pet pobeda u grupnoj fazi, ali to nažalost nije bilo dovoljno i za osminu finala protiv Italije.

Naravno, to ne menja činjenicu da su naši momci dali sve od sebe, da su se borili za svaku loptu, kao i da zaslužuju našu podršku. U skladu sa tim, reagovala je i sportska kladionica Meridian.

Naime, svako ko je igrao da će Nikola Jokić i Vasilije Micić biti MVP Evrobasketa – ima mnogo sreće i vrhunski dobitak!

Sportska kladionica Meridian rezultovala je kao dobitne sve singl tikete, odigrane na uplatnim mestima i online, a na kojima se nalazi ova igra i tako još jednom pokazati da je uz naše i onda kada rezultati ne donose najsjajnije odličje!

A, ako do sada niste postali članovi Meridian družine – pravo je vreme da to promenite, jer ubuduće nećete propuštati ovakve prilike, a osim toga dobićete i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD + 200 SPINOVA!

Naši momci su za nas uvek MVP!

!!! IGRAJ ZA KATAR !!!

– OSVOJI PUTOVANJE NA SVETSKO PRVENSTVO –

Sve što treba da uradiš jeste da učestvuješ u dnevnim promocijama, skupljaš poene i možda baš ti otputuješ sa Meridianom u Katar na Mundijal!

Izvlačenja dobitnika biće svakog meseca, pa je i tvoja šansa da osvojiš kartu za Katar nikad veća!

BONUS VIDEO: IGRAJ ZA KATAR – MERIDIAN DODELIO PETU KARTU ZA SVETSKO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEOČEKIVANO: Mladi košarkaš koji umalo nije uništio sezonu Partizanu napustio prestižni koledž

Jedan od najtalentovanijih centara na svetu Zvonimir Ivišić prošleg leta se, nakon odlične sezone u Studentskom centru, odlučio na...

POVEZANE OBJAVE