Musa: Kada mi je Miško rekao za koga potpisujem razbio sam telefon!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i novajlija u redovima Real Madrida Džanan Musa ispričao je kako se osećao kada je saznao da će potpisati sa Breogranom.

“Španska liga je primamljiva kad te zovu Real, Barselona, Baskonija… Ja sam sa Efesom završio u julu i vest me je šokirala i ceo odmor mi je bio pod tenzijom. Hoće li biti klub, odgovarajući, hoće li opet poraz u mojoj karijeri. Miško me zove i kaže imam sjajnu opciju. Ja sad očekujem neku Evroligu, a on mi govori – ideš u Lugo. Rekao mi je to dobra stvar za mene. Gledam telefon i ne verujem šta se dešava. Pratim sport i pratim sve lige i nisam znao gde je Lugo. Govori mi da je to prava opcija i kad sam to čuo razbio sam telefon o zid,” ispričao je Musa.

Ponuda je postojala i od strane Fortituda.

”Kad sam uzeo drugi telefon, pogledao sam malo i video sam da ne postoji klub Lugo na tabeli. Gledam i mislim se – ovaj me šalje u drugu ligu. Onda mi je objasnio da su ušli u ACB ligu i javio mi se istog dana Jasmin Repeša u Fortitudu, to mi je bilo primamljivije, ali posle toga me je zvao čovek iz Breogana i objasnio koliko je to jaka liga. Rekao mi je da će me dobra sezona izbaciti u najbolje klubove i to se i desilo, kazao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE