Lalatović se pobunio protiv novinara: Kritikujte one koji imaju budžet od 10 miliona, a ne pobede pet zaredom

Radnički iz Niša je savladao Spartak iz SUbotice 3:0, što je prva pobeda Nišlija po povratku Nenada Lalatovića.

Posle meča šef struke Nišlija je istakao da je jako bitno da ekipa zabeleži što bolje rezultate do pauze u novmbru, kada će sprovesti jake pripreme za drugi deo.

Takođe, osvrnuo se na kritike u novinama na račun njega i njegovog tima.

– Kada sam preuzeo tim, ekipa je imala devet bodova, da se tada završilo prvenstvo Radnički bi ispao iz lige ili igrao u baražu. Mislim da imamo kvalitet za mnogo više od toga, grad Niš i klub zaslužuju više, rekao je Lalatović.

Govorio je potom o medijima, ali i o kolegama iz bogatijih klubova.

– Mnogi mediji su preneli naš poraz od Voždovca kao da je smak sveta, zamislite, Lalatović nije pobedio. Kao da sam izgubio deset utakmica zaredom… Neki treneri čiji klubovi imaju budžete po četiri, pet miliona evra i kada ne pobede po četiri, pet utakmica, sve je mirno, niko ih ne pominje. Ja ako jednu ne pobedim, po svim sam novinama i portalima, “evo ga Lalatović, nije pobedio”. Pa ne mogu da pobedim svaku, nemam budžet od 10 miliona kao neki, kritikujte one tamo što ne pobeđuju po pet utakmica zaredom, a ne mene. Ali, kada zaslužim kritiku, treba da je dobijem, završio je Nenad Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE