SPREMAN DOČEKAJ NOVU NEDELJU: U Meridianu te čekaju sjajni pokloni – preuzmi odmah BONUS OD 100%!

Sportska kladionica Meridian časti sve postojeće korisnike!

Započnite nedelju na idealan način – sjajnim poklonom!

Najbolja kladionica u regionu svim pasioniram ljubiteljima sporta i online kladjenja donosi sjajne vesti i brdo fantastičnih poklona!

Uz bogati sportski program koji nas čeka ove nedelje, kladionica Meridian donosi fantastične bonuse za online kladjenje!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Za sve oni koji se sada registruju na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, stiže sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 2.000 RSD i 200 SPINOVA, ali to nije sve!

Pitate se šta ako već imate nalog u Meridianu! Ne brinite, bonus stiže i za vas!

Naime, ukoliko ste se već registrovali, a do sada niste deponovali svoj novac – pravo je vreme da to učinite, jer vas čeka 100% bonusa na prvi depozit!

Da, dobro ste pročitali! Sve što treba da uradite jeste da uplatite minimum 500 RSD na vaš račun i odigrate tiket i bonus je vaš!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Ono što je takođe važno da znate jeste da u promociji učestvuju igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristite za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

!!! IGRAJ ZA KATAR !!!

– OSVOJI PUTOVANJE NA SVETSKO PRVENSTVO –

Sve što treba da uradiš jeste da učestvuješ u dnevnim promocijama, skupljaš poene i možda baš ti otputuješ sa Meridianom u Katar na Mundijal!

Izvlačenja dobitnika biće svakog meseca, pa je i tvoja šansa da osvojiš kartu za Katar nikad veća!

BONUS VIDEO: IGRAJ ZA KATAR – MERIDIAN DODELIO PETU KARTU ZA SVETSKO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE