SVE JE JASNO: Raduljica se izjasnio o natpisima da je završio karijeru

Bivški košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica oglasio se o spekulacijama da je završio karijeru. 

Odjeknula vest da je sjajni srpski košarkaš Miroslav Raduljica odbio ponudu iz Evrolige da bi išao u avanturu motorima po SAD. Ipak, bivši igrač Partizana se oglasio i demantovao to.

– Zasmetalo mi je što se pravi senzacija. Zašto se mediji koji su to pisali nisu setili da dođu da me snime kako treniram ili da me intervjuišu o ponudama koje imam, prihvatam ili ne prihvatam? Izvlače iz konteksta jednog od najvećih legendi muzike na našim prostorima. Njegove reči su iz najbolje namere jer se i on raduje, kao i ja, ako se ta ideja ostvari da idemo zajedno. Žiku poštujem kao prijatelja i muzičara i ne mogu ništa da mu uzmem za zlo, jer ništa loše nije ni mislio, rekao je Raduljica u intervjuu za “Mozzartsport”.

Nekadašnji centar Minesote, Milvokija, Armanija, Panatinaikosa i Partizana, proed ostalih, imao je poruku za medije.

– Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan. Ne čitam novine toliko, pa su mi prijatelji sa jedne i sa druge strane govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put. Svaku ponudu koju dobijem vrlo dobro razmotrim i sigurno ne bih lično zadovoljstvo stavljao ispred takvih ponuda dok sam još aktivan igrač. Pogotovu klubova iz Evrolige. Svestan sam da me mnogi smatraju drugačijim, ali to nikada ne bih uradio – podvukao je Raduljica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Iga Švjontek osvojila turnir u Rimu

Poljakinja Iga Švjontek osvojila je danas masters u Rimu, pošto je posle dva seta pobedila Arinu Sabalenko iz Belorusije...

POVEZANE OBJAVE