Dobio poziv Srbije ali odabrao da igra za Crnu Goru!

Fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u ekipi Mladost GAT Andrija Radulović odlučio je da igra za mladu reprezentaciju Crne Gore.

On je ne tako davno nosio je dres omladinskih selekcija “orlova” kojim je zamenio crnogorski. Stoga, ovo će mu biti druga promena nacionalnog tima sa samo 20 godina i bez nastupa za bilo koju “A” selekciju čime mu je izbor u budućnosti otvoren.

“U tom trenutku nisam bio u planovima selektora Crne Gore pa nisam htio da pravim ‘prazan hod‘ i odazvao sam se pozivu Srbije”, objašnjava situaciju Radulović u intervjuu za RTCG i dodaje da se nikada nije dovodilo u pitanje za koga je hteo da nastupa.

Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju nastupati, dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, gde sam se konsultovao sa selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora, on je to sasvim normalno prihvatio, posavetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga.”

Nada se da će jednog dana nastupiti za “A” selekciju Crne gore.

“Kao svaki mladi igrač sto sanja da igra za svoju drzavu, tako sanjam i ja… Fokusiran sam na sebe, da pružam dobre partije i poziv će stici sam od sebe”, kaže Radulović.

Ove sezone je u Novom Sadu gde je za ekipu Mladosti postigao četiri od ukupno šest golova te ekipe u Superligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE