FUNKCIJA ZA LEGENDU: Imenovan generalni sekretar JSD Partizan

Nakon što je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović preuzeo čelnom mesto u Partizanovom Sportskom društvu, usledilo je i imenovanje generalnog menadžera ovog udruženja.

U pitanju je odbojkaška legenda, nekadašnji srednji bloker naše reprezentacije Željko Tanasković.

Odluka je donešena na današnjoj sednici Upravnog odbora, a povodom toga izdato je saopštenje.

U utorak, 20. septembra je održana prva sednica novog UO JSD Partizan. Sednica je održana u proširenom sastavu, uz prisustvo predstavnika velikog broja klubova koji čine crno-belu porodicu kao i komisija sa posebnim zaduženjima. Jednoglasnim odlukama, usvojen je plan daljih formalnih koraka novog rukovodstva, kao i imenovanje komisije za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i radnicima unutar crno-bele porodice, odnosno komisija za organizaciju proslave rođendana JSD Partizan koja će biti održana u kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hajat, četvrtog oktobra od 20 časova, stoji u saopštenju.

Tanasković je zvanično otpočeo sa izvršavanjem svojih nadležnosti.

Novi generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković je i formalno preuzeo funkciju prvog operativca Društva i predsednika organizacione komisije za proslavu 77. rođendana crno-bele porodice. Komisijom za dodelu nagrada najuspešnijim članovima JSD Partizan predsedava Ðorđe Višacki, navodeno je u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE