Jasikevičius nezadovoljan: Ovo je maraton!

Trener Košarkaškog kluba Barselona, Šarunas Jasikevičus požalio se na trenutnu situaciju u svom timu pred novu sezonu u Evroligi.

Litvanac je stanje njegove ekipe nazvao “misterioznom”, zbog manjka zajedničkih treninga sa igračima koji su imali reprezentativne obaveze.

Klub je počeo pripreme sa Korijem Higinsom, Aleksom Abrinesom, Oriolom Paulijem, Oskarom da Silvom, Kajlom Krujikom i Serhijem Martinesom uz nekoliko omladinaca, među kojima je bio i mladi Srbin Mitar Bošnjaković.

U međuvremenu se priključio Hrvat Mario Hezonja, a tek u proteklih nekoliko dana sa ekilom su počeli da treniraju Niko Laprovitola, Nikola Kalinić, Jan Veseli, Sertač Sanli, Rokas Jokubaitis, Majk Tobi i Tomas Satoranski, dok je zbog povrede odsutan Nikola Mirotić.

“Videli smo samo malo sve igrače zajedno. Oni su veoma željni, ali je situacija u kojoj smo misteriozna. Oni koji su igrali na Evropskom prvenstvu su u dobroj formi, ali će nas generalno sve mnogo koštati. Siguran sam”, rekao je Jasikevičus.

U utorak ih očekuje polufinale Katalonske lige protiv ekipe Đerone.

“Moraćemo da izađemo na parket sa velikom željom da odigramo dobru utakmici i videćemo šta će biti. Želimo pobedu i finale. Svi se dobro slažu, svi su srećni što su ovde. Ovo je maraton, moramo da razmišljamo o budućnosti. Imali smo dovoljno odmora i veoma smo motivisani”, rekao je iskusni stručnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Loše vesti za Piksija: Štoper ne može na EURO!?

Ostalo je još samo mesec dana do početka Evropskog prvenstva i uskoro se očekuje da selektor Dragan Stojković Piksi...

POVEZANE OBJAVE