Teške reči: Legendarni fudbaler opleo po Tadiću

Fudbalski klub Ajaks izgubio je proteklog vikenda od Az Alkmara. To je Ajaksu prvi poraz u sezoni u prvenstvu, a onaj koji je na udaru kirtika je reprezentativac Srbije Dušan Tadić.

Tadić je do sada u ovoj sezoni zabeležio pet asistencija, ali se još nije upisao u strelce. Posle poraza od AZ Alkmara njega je kritikovao bivši reprezentativac Holandije Vesli Snajder.

-Van forme je potpuno, polako postaje neprijatno. U ovom momentu morate da ga izvučete iz ovakve situacije tako što ćete ga stavite na klupu. Razumem ja da je on kapiten, ali on to može da bude i van terena, zar ne? Onda si vrhunski kapiten. Nije problem što ga neće biti na terenu, jer je tu proveo dosta vremena. Da sam tako igrao ja bih sugerisao treneru: ‘Samo me ostavi na klupi, rekao je Snajder.

Ajaks je tim porazam itrenutno izgubio prvo mesto, tačnije, sada ga deli sa PSV-om koji je za vikend savladao Fejenord rezultatom 4:3.

U sledećem kolu nakon reprezentativne pauze, Ajaks na svom terenu dočekuju Go Ahed Iglse.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković u Rimu dan ranije u odnosu na drugog nosioca

Novak Đoković će biti prvi nosilac petog mastersa sezone, na turniru u Rimu. Tako je odlučeno da gornja polovina žreba...

POVEZANE OBJAVE