ITALIJANI PIŠU: Lazetić se nameće Pioliju

Posle gola koji je u dresu Milana postigao protiv zagrebačkog Dinama u omladinskoj Ligi šampiona, mladi srpski napadač Marko Lazetić izazvao je pažnju eminentnih medija sa Apenina.

Ugledna “Gazeta Delo Sport” pisala je o srpskom biseru kao o igraču koji bi, usled okolnosti koje vladaju na San Siru, mogao da dođe do svog mesta i u prvom timu Rosonera.

Navodi se da srpski igrač svoje fizičko stanje, koje je bilo najveći problem posle dolaska u Italiju iz Crvene zvezde, polako dovodi na optimalni nivo, kao i da je trener Milana Stefano Pioli sve zadovoljniji. Zato bi mogao u nekim situacijama da odmeni Žirua koji ne izlazi igre, zbog povreda Ibrahimovića, Origija i Rebića, koji je po potrebi zauzimao najisturenije mesto u timu.

Lazetić nije želeo da ode na pozajmicu ovog leta, već da ostane u klubu i radi pod budnim okom Stefana Piolija i trenera omladinskog tima Injacija Abatea.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE