Nedović: Nerealno je da sam u Zvezdi!

Nakon obaveza sa reprezentcijom Srbije na Evrobasketu, povratnik u ekipu Crvene zvezde, Nemanja Nedović priključio se saigračima u crveno-belom dresu.

Zvezda će u sredu otputovati na Kipar na poslednji pripremni turnir pred početak nove sezone na Jadranu.

Odradio sam svoj plan oporavka dok je ekipa bila u Turskoj. Lagano ću da se uvodim u rad. Mogao sam ja i ranije da počnem, ali nije bilo potrebe za žurbom. Ne treba meni puno, ja sam već bio u trenažnom procesu sa reprezentacijom. Ako mogu da kažem, biću top za prvo kolo, rekao je Nedović novinarima.

Na pitanje kakav je osećaj ponovo biti u Zvezdi, Nedović je rekao:

Nerealno je. Sada kada sam prilazio, vratila su se sećanja. I dalje nisam svestan da sam tu. Kada prvi put istrčao pred navijače i budem odigrao prve minute, verovatno ću postati svestan. Ja kao da još čekam trenutak kada ću otići u inostranstvo. Nerealno je, ali naviknuću se”.

O tome da li ima umora srpski košarkaš kaže:

– Više psihičkog i emotivnog, nego fizičkog. Sve što se dešavalo na Evropskom prvenstvu nas je emotivno ispraznilo. Bio sam deo ekipe 2015. kada smo protiv Litvanije ostali bez finala, ali sada je bilo gore i vidim po drugim igračima da nas je sve pogodilo i da su svi psihički bili ispražnjeni posle ovog prvenstva”.

Pokušao je Nedović tokom prvenstva da se vrati i da ide na tretmane. Ali, nije uspeo da se vrati.

Da nisam otišao na to, ja bih izludeo u Pragu, da nisam radio ništa i samo sedeo u hotelu. Išao sam na tretman i to je bilo ohrabrujuće i bilo mi je rečeno da ću moći da igram u polufinalu da sam hteo da forsiram. Nažalost, nije bilo potrebe za tim, ali taj tretman će mi dobro doći svakako.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE