Ovome se niko nije nadao: Murinjo za skandalozno ponašanje dobio najmanju moguću kaznu

U sedmom kolu Serije A Roma je pred svojim navijačima s minimalnih 0:1 izgubila od Atalante, a najupečatljiviji detalj susreta bio je crveni karton Žozeu Murinju u 57. minuti.

Portugalski trener je “podivljao” na sudiju Danielea Čifija kada je vidio duel Nikola Zaniola i štopera Atalante u kaznenom prostoru gostujuće ekipe, a nije dosudio penal za Romu.

Murinjo je izvan sebe, lamatajući rukama i galameći psovke, uleteo na teren i krenuo prema sudiji. Galamio mu je na portugalskom: “Je*i se! Ku*čino! Ku*vin sine!”, na što mu je Čifi odgovorio crveni kartonom.

“Bio je čisti penal. Pitao sam kasnije Čifija zašto ga nije dosudio i da mi kaže je li to bilo jer Zaniolo nije pao na teren. Zato ću morati promeniti svoje savete igračima. Moram im reći da ne ostanu na nogama, da ne idu na loptu, nego da se ponašaju kao klovnovi koji se bacaju u bazen jer je očito da će tako jedino dobiti penale”, kazao je Murinjo nakon susreta.

Serija A je objavila kako će Murinjo biti kažnjen samo sledeće kolo, u kojem Romu čeka gostovanje kod milanskog Intera. Prema pisanju Corriere dello Sporta, to znači da Čifi u svojem izveštaju nije naveo Murinjove uvrede jer je za njih predviđena kazna od najmanje tri utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE